PRIZZLES

DANCE BY PRISKA

Vanuit mijn passie voor muziek, dansen en Zumba ! Het is mijn doel om iedereen die dat wil te laten ervaren wat Zumba met je kan doen ongeacht je beperkte mogelijkheden. Het is goed voor lichaam en geest, elke les is een feestje en dat ga ik samen met jou vieren.

Zorg dat je de datum controleert waarvoor je de toegang aanvraagt, alle bestellingen zijn definitief en kunnen niet worden terug gestort. Mocht er toch een fout zijn gemaakt neem dan direct contact met ons op.Ik krijg de melding: Oei! er is iets mis gegaan

Als je deze melding krijgt is de betaling fout gegaan, de betaling is dan ook niet bij ons aangekomen.

Mogelijke redenen daarvoor zijn:

– Betaling duurde te lang ( timeout)
– Betaling is afgebroken  ( cancelled by client)
– Betaling is afgekeurd    ( cancelled by bank)

Probeer het nog maals, of maak gebruik van een andere betaal mogelijkheid. 

Ik heb geen mail gekregen

Het ontvangen van de mail kan even duren, normaal gesproken zou de mail binnen 10 minuten ontvangen moeten zijn.

Als het langer dan 30 minuten duurt, kijk dan eerst even in uw spam folder, in de meeste gevallen als u de mail niet gezien heeft is deze helaas in uw spam folder terecht gekomen.

Mocht de mail niet in uw spam folder terecht zijn gekomen kan het zijn dat we geen mail konden versturen (b.v. als uw mail adres fout is ingegeven), neem dan zo spoedig mogelijk (maar voor de dag van de online les) contact met mij op.

Hoe installeer ik Zoom ?

Ter voorbereiding van de online les moet je een gratis stukje software installeren. Dit moet je installeren op het apparaat dat je wilt gebruiken. Kies zelf het apparaat wat je het prettigst vindt. Mocht je het vervelend vinden om de camera aan te zetten, of je hebt geen (web)camera. Geen probleem, het werkt ook zonder (web)camera en je kunt de camera ook uitzetten. Mocht je ZOOM al hebben geïnstalleerd kan je de installatie natuurlijk overslaan.

AFHANKELIJK VAN JE APPARAAT GAAT DE INSTALLATIE ALS VOLGT:

Windows, linux of Mac-Computer:

  1. Ga naar de download-pagina van Zoom.
  2. Download Zoom Client for Meetings (de bovenste in een rij van mogelijke downloads)
  3. Installeer het op je computer.

Android-telefoon of -tablet:

Voor je Android telefoon of tablet ga je naar de Google Play Store, zoek hier naar Zoom Cloud Meetings app en installeer deze.

iOS, iPhone of iPad:

Ga naar de App Store en zoek naar de app Zoom Cloud Meetings. Download en installeer deze.

Hoe zit het met de kosten ?

Je betaald de sessie kosten + de bank kosten die door onze transactie verwerker in rekening worden gebracht. Voor iDeal is dat een vast bedrag van 0.29 cent per transactie, voor de belgische banken is dit 0.29 cent per transactie + 0.9% van de kosten van de sessie. 

ZUMBA® and the ZUMBA logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC. Used under license.